Share

Dumitrascu Isabela

ISABELA MARIA DUMITRASCU

ARHITECT URBANIST

Despre mine as putea spune ca sunt o fire analitica, este o trasatura nativa si definitorie, entuziasta, atenta la detalii, cu deschidere spre arta, muzica si psihologie.
Analizez orice ma inconjoara: situatii, imprejurari, tipologii umane, ansambluri de cladiri, felul in care anumite actiuni ne afecteaza mediul inconjurator, poate si de aceea am fost atrasa de felul in care oamenii, spatiile, cladirile pot fi protejate de actiunea focului.
Securitatea la incendiu, simbolizeaza pentru mine, proiectarea constructiilor cu constiinta, prezenta de spirit, astfel incat sa putem indeplini notiunea de dezvoltare durabila. Atunci cand intocmesc un scenariu de securitate la incendiu, ma gandesc la toate aspectele care alcatuiesc o constructie, si anume, persoanele care locuiesc sau lucreaza acolo, evacuarea lor, pompierii care isi risca viata ca sa stinga focul, stabilitatea constructiei, pagube cat mai mici atat materiale cat si omenesti, deciziile pe care le iau si felul in care acestea afecteaza viata persoanelor pe viitor.
Permanent urmaresc sa ma autodepasesc. Consider ca sensul real al existentei fiecarei persoane pe acest Pamant se rezuma la acumularea de cunoastere prin experienta. Aceasta ne construieste bogatia interioara.

RESPONSABILITATI
P.S.I. / URBANISM / RELATIA CU AUTORITATILE

Abilitati

PHOTOSHOP
85%
AUTOCAD
90%
ILUSTRATOR
95%