Share

Design Interior

Formată din specialiști cu vaste cunoștințe în design interior, arhitectură și alte arii conexe, echipa A-Code realizează proiecte de design interior atât pentru locuințe rezidențiale, cât și pentru spații de birouri, hoteluri și spații comerciale.

Cu profesionalism, dedicare și pasiune, experții A-Code răspund cât mai fidel cerințelor clienților, oferind soluții inovatoare și adaptate necesităților actuale ale acestora.

Experiența dobândită de-a lungul anilor, viziunea artistică și dorințele clienților noștri își pun amprenta în proiectele de amenajare, garantând un design personalizat, ce reflectă echilibrul între funcționalitate și estetică.

Fiecare proiect este unic și, de aceea, ne concentrăm atenția pe 5 direcții principale:

Calitatea arhitecturală și tehnică

Pentru a obține un nivel înalt de calitate arhitecturală și tehnică, urmărim ca în fiecare proiect să existe o:

 • Utilizare responsabilă și eficientă a resurselor;
 • Valorificare a caracteristicilor tehnice;
 • Integrare a viziunii artistice în arhitectura specifică a spațiului, ș.a.

Functionalitatea soluțiilor

Soluțiile de amenajare propuse se pliază pe particularitățile spațiului, facilitând rezolvarea unor problemele care vizează:

 • Stabilitatea structurilor;
 • Siguranța în exploatare a spațiilor amenajate;
 • Optimizarea resurselor pentru obținerea eficienței în toate fazele proiectului;
 • Îmbunătățirea calității vieții prin noua identitate a spațiului amenajat, etc.

Adaptarea la cerințele șI nevoile clientului

Rețeta perfectă de design interior include 3 ingrediente cheie:

 • Abordarea orientată către nevoile clientului;
 • Integrarea dorințelor și a viziunii de amenajare;
 • Expertiza fiecărui specialist din echipa A-Code.

 

Crearea unor rezultate unice pe măsura așteptărilor beneficiarilor depinde de înțelegerea pe deplin a cerințelor, a motivațiilor și a personalității acestora.

Experții A-Code valorifică orice detaliu (indiferent că vorbim de caracteristici emoționale ale beneficiarului sau de elementele fizice ale unui spațiu) pentru a dezvolta și implementa proiecte de amenajare cu adevărat originale.

Alocarea inteligentă a resurselor

Fiecare proiect de amenajare este unic prin stilul de amenajare ales, prin facilitățile funcționale și prin adaptarea la tendințe actuale (sustenabilitate, eficiență, etc).

De aceea, în vederea asigurării unui raport calitate-preț corespunzător, experții A-Code au menirea de a aloca inteligent oricare dintre următoarele resurse necesare proiectării și implementării amenajării:

 • Informaționale (caracteristici legate de personalitatea beneficiarului, informații despre autorizații, ș.a.);
 • Financiare (surse proprii, surse atrase);
 • Materiale (materii prime, materiale auxiliare);
 • De timp;
 • Umane.

 

Aliniate la obiectivele proiectului de amenajare și la personalitatea clienților, soluțiile oferite și comunicarea eficientă sunt calitățile care diferențiază echipa A-Code de celelalte birouri de proiectare.

Impactul psihologic asupra utilizatorilor

Inspirate de psihologia umană și ținând cont de tendințele actuale, proiectele de design interior au rolul de a crea decorul care aduce cele mai multe beneficii asupra emoțiilor, funcțiilor cognitive și comportamentului.

Influențați de culori, forme și simboluri, oamenii tind să aprecieze mai mult încăperile în care propriile nevoi și dorințe sunt integrate în amenajare.

Rolul nostru este de a realiza o amenajare interioară care favorizează dezvoltarea unei atmosfere pozitive, creându-se o legătură puternică între oameni și încăpere sau chiar cu mediul exterior.

Ghidați de o perspectivă vizionară și creativă, pe fondul unei vaste expertize în arhitectură și domenii conexe, echipa A-Code reușeste cu succes să transforme orice proiect de amenajare într-o proiectare a identității beneficiarului.