Share

Despre noi

01

Povestea Noastra

Suntem o echipă formată din specialişti în arhitectură, urbanism, design, instalaţii, structura şi nu în ultimul rând psihologie şi sociologie. Echipa A-CODE îmbină perfect spiritul tânăr, muncitor şi vizionar al membrilor fondatori cu experienţă în execuţie şi proiectare a colaboratorilor noştri.

Fiecare proiect este privit de către noi ca fiind unic şi în cadrul lui respectăm cu 5 direcţii principale: calitatea arhitecturală şi tehnică, flexibilitatea în soluţii arhitecturale şi constructive, adaptarea la cerinţele clientului, operativitate şi alocarea inteligentă a resurselor.

02

Despre noi

Echipa noastra se ocupa de toate aspectele unui proiect, de la idee si concept pana la avizarea proiectului si urmarirea de santier. Credem in traditii si dorim sa le intregram in proiectele noastre fara a ignora inovatia si tehnologia actuala. Toate proiectele noastre incorporeaza o viziune artistica unica, impletita cu o doza mare de functionalitate. Clientul este sufletul proiectului si de aceea dorim sa-i ilustram valorile si individualitatea printr-un design personalizat.

%

Arhitectura

%

Design

%

Pasiune

03

Aparitii media

04

Testimoniale